Nieuwe ronde ‘Eerst de Klas’

Nieuws | de redactie
5 maart 2013 | Een van de meest aansprekende en succesvolle programma’s om het leraarschap impulsen te geven gaat ook dit jaar een nieuwe ronde maken. Eerst de Klas start in augustus een nieuwe groep jonge, excellente academici, die na een stevige selectie in scholen en bedrijven het docentenvak leren.

In een tweejarige traject werken de streng geselecteerde trainees drie á vier dagen per week op een middelbare school, behalen een onderwijsbevoegdheid en volgen één dag per week een leiderschapsprogramma bij de meest toonaangevende organisaties in Nederland. Kandidaten daarvoor en scholen die zo’n jonge topper willen binnenhalen kunnen zich tot 31 maart a.s. aanmelden via de website: www.eerstdeklas.nl.

Een goed voorbeeld van zo’n ‘Eerst de Klasser’ die zich als docent en inspirator dankzij dit programma kon ontwikkelen is Simon Verwer. Hij werd als een echt rolmodel voor studenten die geven om het onderwijs en het leraarsvak door ISO, LSVb en ScienceGuide uitgeroepen tot hun Student van 2011-2012. Hij is ook een van de leraren die zal optreden in ‘de Glassroom’ op het Beursplein in Amsterdam in het kader van de International Summit on the Teaching Profession. Meldt u zich daarvoor aan via Facebook!


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK