Win een astronaut

Nieuws | de redactie
11 maart 2013 | Wie zich aanmeldt en deelneemt aan de Impulsdag op 15 maart, meteen na ‘de Summit’, kan iets unieks krijgen. Op haar/zijn opleiding komt André Kuipers op bezoek om leraren, studenten en netwerk extra te motiveren in zijn nieuwe rol als ambassadeur van het Techniekpact.

De dag na de ‘Obama Summit’ over het leraarschap komt iedereen bijeen die deze professie direct een forse impuls wil helpen geven. Minister Bussemaker komt ook zelf om met u en hen daar het gesprek over aan te gaan over ‘wat leren we uit de Summit, wat gaan we doen, wat gaan we verder versterken in het vak van docent?’

Platform Bèta Techniek, de Onderwijscoöperatie en ScienceGuide hebben een programma opgezet dat de lessen en initiatieven uit de Summit in hun volle breedte bijeenbrengt. Docenten en beleidsmakers uit binnen- en buitenland gaan met u de ‘next steps’ in kaart brengen. En u kunt met uw plannen ook met hen de dialoog en samenwerking zoeken ter plekke.

Samen lanceren

André Kuipers zal deze dag een nieuw initiatief onthullen waarmee hij persoonlijk vele leraren en scholen concreet zal gaan inspireren en nar de top van het bèta-technisch onderwijs zal helpen tillen. Wie komt, kan daarbij iets unieks winnen. Onder de deelnemende docenten/scholen/lerarenopleidingen zullen er drie worden uitgekozen waar André Kuipers zelf op bezoek komt om zijn nieuwe onderwijsimpuls met hen samen te lanceren.

Wie op de Impulsdag van 15 maart een voorstel indient bij de mensen van het Platform Bèta Techniek voor de komst van Kuipers naar zijn instelling, zal meedingen naar een van die 3 optredens van André Kuipers. De vele artikelen van ScienceGuide over het heelal, de manen van Saturnus en exoplaneten gaan u dus toch iets onvergetelijks opleveren: uw eigen astronaut. Meldt u aan voor de Impulsdag op 15 maart op info@platformbetatechniek.nl en doe mee aan de discussie op die dag in de Beurs van Berlage te Amsterdam.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK