America goes Hannover

Nieuws | de redactie
24 maart 2015 | De Hannover Messe met India als partnerland en de Wissenstag van ScienceGuide en PBT komt vandaag tot zijn hoogtepunt. Nu al is bekend gemaakt welk land 2016 partner zal zijn: de Verenigde Staten van Amerika. Na Rutte en Modi is straks Barack Obama onze gast.

Het rijtje partners van de top van de Duitse industrie, kennis en politiek is daarmee wel zeer indrukwekkend geworden de voorbije jaren: China partnerland in 2012, Rusland in 2013, Nederland in 2014, India dit jaar en de USA in 2016. Het geeft ook meteen aan hoe veel gewicht de top in Duitsland hecht aan de relatie met Nederland als partner in de hightech sector van kennis, toepassing en innovatie.

Dit betekent dat de Wissenstag van 2016 om twee redenen wel heel bijzonder zal worden: Nederland is op dat moment voorzitter van de EU en dat zal het programma en de kennisdeling extra gewicht en kleur geven en de dag zal in het teken staan van de kennisuitwisseling met de USA op het terrein van de nieuwste ontwikkelingen in kennis, R&D, toepassing en ‘Industrie 4.0’. 

Kom dus op 17 april 2015 naar de Wissenstag van ScienceGuide en PBT op de Hannover Messe en zorg dat u op die manier meteen een plaatsje op de voorste rij veroverd als partner voor de Wissenstag 2016! Gratis aanmelden kunt u hier. 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK