Kennisdebat 2010 live op HAN TV

Nieuws | de redactie
1 juni 2010 | Op donderdag 3 juni gaan lijsttrekkers in debat op MTV over kennis & innovatie voor de toekomst van Nederland en de wereld. Het debat van ScienceGuide, MTV Coolpolitics en andere partners is ook te volgen via de HAN-site. HAN-lector en ScienceGuide-columnist Frans Nauta zit in het expertpanel van dit debat.

HAN TV

Op www.han.nl/hantv is de uitzending van het debatlive te volgen. Ook zal op deze pagina te zien zijn welke reactiesover dit debat op Twitter worden geplaatst.

HAN TV zendt de registratie uit van kanaal Politiek 24. Politiek24 is de digitale televisiezender van de NOS die helemaal gewijd isaan de Haagse politiek. De uitzending van het debat zal ook latervia HAN TV te bekijken zijn.

Studentreporters

HAN-studenten -de zogenaamde razende reporters- zorgenvoor hun eigen verslaglegging tijdens het debat. Ook zullen zeproberen om prikkelende uitspraken bij de lijsttrekkers los tekrijgen. De filmpjes zijn later terug te zien op de site van dehogeschool. De MTV Coolpolitics uitzending is donderdag 3 juni van19.50 – 20.45 uur.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK