Bollaert Member ECA Management Group

Nieuws | de redactie
5 december 2012 | NVAO Board Member Lucien Bollaert is the newest member of the Management Group of the European Consortium for Accreditation (ECA). Bollaert is not a new face in the world of European quality assurance, being one of the co-founders of the European Quality Assurance Forum.

The ECA is a cooperation agreement between 16 members from 12 countries. The ECA has been founded in 2003 with the primary aim of mutual recognition of accreditation decisions. The ECA also stimulates mutual learning and disseminating best practices in accreditation. And provides transparent information on quality and supporting internationalization of institutions and students.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK