Kom naar de Glassroom

Nieuws | de redactie
5 maart 2013 | Op het plein voor de ISTP 2013 Summit in de Beurs van Berlage over het leraarsvak staat 13 en 14 maart een glazen school. In deze 'Glassroom' zullen de beste, meest inspirerende docenten van Nederland les geven. Komt u ook die collega’s het applaus geven dat zij verdienen?

In de Glassroom komt een keur van docenten uit alle soorten van het onderwijs optreden. Hier vindt u de volledige line up. U kunt zich op dat Facebook-evenement meteen opgeven om te komen. De speciale ScienceGuide Nieuwsbrief over de Glassroom en zijn docenten leest u hier. U bent van harte welkom!

De inspiratie uit de Glassroom en de Summit over het Leraarschap delen Platform Bèta Techniek, de Onderwijscoöperatie en ScienceGuide met u, andere onderwijsexperts en docenten, als mede de bewindslieden op de dag na de Summit, 15 maart. Wat leren we daar uit? Wat gaan we doen om het leraarschap extra impulsen te geven? Wat gaat u doen? Kom daarvoor ook naar de Beurs van Berlage naar de ‘Impulsdag Leraar aan Zet’. Info en aanmelding hier.  


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK